Entra en servei el pas inferior al sud de l'estació de Volpelleres


  • Comparteix:

Mapa de les obres i la zona

Mapa de les obres i la zona

Aquest dilluns es posa en servei el pas inferior al sud de l'estació de Volpelleres de Ferrocarrils de la Generalitat. Els treballs han consistit en la construcció d'un nou pas de vianants sota les vies del ferrocarril, amb una inversió de 796.000 euros.

L'actuació ha consistit en la construcció d'un calaix empentat sota les vies de FGC que connecta amb la vialitat existent mitjançant rampes i escales. En concret, aquest pas enllaça en l'extrem oest amb el carrer de Víctor Català i l'extrem est amb els carrers d'Estapé i Alfons d'Aragó.

Tot i que el pas es posa en servei, les obres no han finalitzat encara. A més del pas executat sota les vies i la connexió amb els carrers de l'entorn, l'actuació inclou la hidrosembra dels talussos i la plantació d'arbrat. Els treballs de jardineria estan encara pendents perquè no és època de plantacions i quedaran enllestits durant la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.