Els Túnels de Vallvidrera, gratuïts per a vehicles elèctrics a partir d'avui


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb diversos punts de recàrrega

Sant Cugat compta amb diversos punts de recàrrega

Els peatges de la C-16, inclòs el dels Túnels de Vallvidrera, són gratuïts per als vehicles elèctrics a partir d'aquest dimarts. L'objectiu de la mesura és afavorir la substitució de vehicles antics i incentivar la circulació de vehicles nets per reduir els nivells de contaminació i soroll. La bonificació s'emmarca en el pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire a 40 municipis metropolitans.

Es calcula que a Catalunya hi ha uns 3.100 vehicles elèctrics que es podran beneficiar d'aquesta mesura anunciada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Per acollir-se a la bonificació, cal registrar-se al portal EcoviaT.

L'aplicació inclou tots els peatges de titularitat de la Generalitat: la C-32 tant al Maresme com al Garraf, la C-33 a Mollet del Vallès i la C-16, inclosos els Túnels de Vallvidrera.

Catalunya disposa actualment de 600 punts públics de recàrrega per cotxes elèctrics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.