L'Ateneu ofereix sessions de franc per donar a conèixer els cursos i tallers


  • Comparteix:

L'Ateneu ofereix un ampli ventall de cursos

L'Ateneu ofereix un ampli ventall de cursos

L'Ateneu proposa aquesta setmana sessions gratuïtes dels seus cursos i tallers perquè els usuaris descobreixin la programació de l'espai. Els interessats han de fer una reserva a secretaria@ateneu.cat, trucar al 93 674 51 95 o anar presencialment al local de l'entitat a la plaça de Pep Ventura.

Aquest dilluns i dimarts, les sessions gratuïtes han començat tractant 'Històries de la música', flors de Bach, llenguatge de signes català, agricultura urbana i dansa jazz. Les propostes continuen aquest dimecres amb secrets per fer de manetes a casa, a les sis de la tarda; i cuina vegana, taller de somnis i pànic escènic, a les set de la tarda.

Aquest dijous les sessions s'ocuparan d'una sessió de cuina freda per a nens i nenes, a les sis de la tarda, i de grafologia, a les vuit del vespre. Aquest divendres abordarà la cuina italiana, a les onze del matí, i dimecres de la setmana que ve serà el torn del flamenc, a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.