La ubicació de l'Oktoberfest a l'escola Ferran i Clua, qüestionada per l'AMPA


  • Comparteix:

Edició anterior de la festa / Foto: Associació de veïns Ca N'Enric La Miranda de Valldoreix

Edició anterior de la festa / Foto: Associació de veïns Ca N'Enric La Miranda de Valldoreix

L'AMPA de l'escola pública Ferran i Clua qüestiona la idoneïtat de la ubicació de l'Oktoberfest al centre educatiu de Valldoreix, en un activitat emmarcada en la Festa Major del territori. El president de l'EMD, Josep Puig, ha defensat la localització de l'espai perquè el centre disposa de tots els serveis per acollir 'una festa popular' per al poble de Valldoreix. L'Oktoberfest se celebrarà el 26 de setembre.

El president de l'AMPA de l'escola Ferran i Clua, Andreu Giralt ha explicat que Valldoreix disposa de més espais per acollir l'Oktoberfest, que enguany arriba a la quarta edició. En les edicions anteriors, aquesta festa d'origen germànic amb la cervesa com a eix vertebrador s'havia celebrat al carrer. El component alcòholic és, de fet, el motiu dels dubtes d'alguns pares i mares de l'escola i de la mateixa AMPA.

Andreu Giralt

És una festa que gira al voltant d'una beguda alcohòlica i per això els nostres dubtes. Estem a favor de la festa, però que es faci a l'escola genera tots els nostres dubtes.


El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que l'escola Ferran i Clua disposa de lavabos i cuina, serveis necessaris per a la celebració de la festa. Puig no entén el recel que ha motivat la festa que organitzen els veïns de Vall d'Or, ja que considera que és 'una festa popular i gastronòmica'.

Josep Puig

El que no entenc és per què es qüestiona aquesta festa de la cervesa. És una festa popular que gaudeix el poble de Valldoreix.


Puig ha afirmat que van contactar amb la direcció de l'escola i l'AMPA per explicar la celebració de la festa.

La Coordinadora d'AMPA ha fet extensiu el dubte a la resta d'associacions de la ciutat a través de les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.