Cau un tendal a la pista esportiva de les Planes per la pluja acumulada


  • Comparteix:

Imatge del lloc dels fets / Foto: Facebook Les Planes

Imatge del lloc dels fets / Foto: Facebook Les Planes

Un tendal ha caigut aquest dimarts a la pista esportiva de les Planes a causa de la pluja. Segons ha explicat a Cugat.cat el president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, els posts que aguantaven la tela no estaven clavats a prou profunditat i, amb el pes de l'aigua acumulada, que 'havia agreujat el defecte', han acabat cedint. Torres ha apuntat que l'Ajuntament repararà els desperfectes abans de divendres de la setmana que ve.

Torres ha explicat que, amb motiu de la Festa Major de les Planes, van demanar al consistori la cobertura parcial de la pista per tirar endavant la trobada en cas de pluja. De fet, diu, va ser des del mateix Ajuntament que es va proposar finalment col·locar-hi una tela de ràfia amb aquest objectiu.

El president de l'entitat veïnal s'ha queixat que no es destinin suficients recursos econòmics per al manteniment de la zona esportiva del districte i ha lamentat que l'Ajuntament només aposti per altres instal·lacions, com la construcció del pavelló de la Guinardera. Torres proposa que es dugui a terme un pla d'ocupació específic perquè un parell de persones puguin tenir cura d'aquesta instal·lació.

Sergi Torres

Diuen que no hi ha cèntims per fer el manteniment de la pista esportiva de les Planes. Vam proposar que si hi ha diners per fer un poliesportiu a la Guinardera, es pot fer el manteniment al districte.


Torres també ha explicat que hi ha altres aspectes de les Planes que no tenen prou atenció per part de l'Ajuntament, com el manteniment de boscos i les voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.