Socis del Club Cànem es tanquen per evitar el precinte del local


  • Comparteix:

La Policia Local a l'exterior del Club Cànem Mil·lenari / Foto: Cedida

La Policia Local a l'exterior del Club Cànem Mil·lenari / Foto: Cedida

Socis del Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí estan tancats al local de l'entitat des d'aquest dimarts per evitar que la Policia Local el precinti. El membre del club i secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), el santcugatenc Àngel Benito, assegura que tenen la llicència en regla per fumar cànnabis a l'interior del local.

Els socis del Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí han constituït una assemblea permanent per informar als socis de la situació que viu l'associació i evitar, d'aquesta manera, que la Policia Local els precinti el local. Els agents van comunicar aquest dimarts al vespre la decisió del consistori de tancar la seu del club però els socis creuen que 'no hi ha raons vàlides per executar-lo'.

El membre del club i secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), Àngel Benito, considera que el club té el permís per fumar ja que en la descripció del projecte s'hi expressa que és un club de consum de cànnabis.

Àngel Benito

L'Ajuntament considera que podem consumir cànnabis però que no en podem fumar. Nosaltres hem presentat unes al·legacions per explicar que dins el consum també s'hi inclou el fumar. Durant aquestes al·legacions, s'ha fumat dins el club i des del consistori diuen que estem incomplint la normativa i ens vénen a tancar.


Benito ha reivindicat 'el dret d'assemblea recollit a la Constitució' per reclamar la llibertat dels socis d'entrar i sortir de l'espai que el club té al carrer d'Adrià Gual. En aquests moments, hi ha tres socis del club a l'interior del local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.