Hora Bruixa exposa un cas de publicitat sexista al restaurant La Barra de Pinchos


  • Comparteix:

Moment de la protesta / Foto: Hora Bruixa

Moment de la protesta / Foto: Hora Bruixa

Els col·lectius feministes Arran i Hora Bruixa lamenten un cas de publicitat 'sexista i discriminatòria' al restaurant La Barra de Pinchos. Sota el lema 'Quan no pagues pel producte, el producte ets tu', els col·lectius han protagonitzat aquest dijous una acció de protesta a l'interior del local que ha culminat amb la retirada de l'anunci per part dels responsables del local.

La publicitat enganxada als vidres del local des de fa unes setmanes deia: 'Noies! Si veniu a sopar i demaneu un mojito... Us invitem a la resta de mojitos!'. Segons les entitats feministes, aquest és 'només un exemple més de màrqueting en el qual s'utilitza la dona com a reclam'. Segons les formacions, tot i que el missatge sembla que beneficia les dones, al final aconsegueixen reduir-la a la categoria de 'producte'.

En una primera instància, el local va demanar als protestants que abandonessin el bar. Una vegada fora, van repartir fulls informatius als vianants, als quals els van explicar la situació. La policia també va intervenir i va demanar la identificació d'una de les persones que es manifestaven.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.