La Festa Jove, l'acte més participatiu de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Una imatge de la Festa Jove / Foto: EMD de Valldoreix

Una imatge de la Festa Jove / Foto: EMD de Valldoreix

La Festa Jove es referma com l'acte més multitudinari de la Festa Major de Valldoreix amb unes 600 persones a la plaça del Casal de Cultura. Després de cinc dies de celebracions, la Festa de Valldoreix ha tancat aquest diumenge amb una jornada marcada pel concurs de paelles, que ha omplert l'escola Ferran i Clua i ha coronat Can Polseguera com la millor paella del certamen.

El pregó, a càrrec de l'atleta Maria Abadal, va ser el protagonista del divendres de Festa Major. El d'aquest any ha estat el primer pregó sense les torres d'alta tensió al municipi. El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, assenyala que és una fita molt important per al territori.

Josep Puig

A l'acte del pregó es comentava sempre el tema de les torres perquè estava just a sobre d'on es feia. Estem satisfets perquè no podrem parlar de si queda poc per treure-les, és una realitat, ja no les tenim.


La Festa Jove de dissabte a la nit ha estat l'acte més multitudinari, amb 600 persones a la plaça del Casal de Cultura que van gaudir de les actuacions de Los Malabeiros, Germà Negre i ENVY DJs. Per altres públics, també ha tingut una gran acceptació la sardinada popular ecològica. El diumenge l'ha protagonitzat el concurs de paelles, que ha reunit 250 persones a l'escola Ferran i Clua, amb victòria final per a Can Polseguera. Josep Puig destaca que tots aquests actes han transcorregut amb civisme.

Josep Puig

Estem contents perquè no hi ha cap incidència. Hem insistit en el civisme i el control de les begudes alcohòliques i això s'ha notat.


L'EMD està satisfeta amb el desenvolupament de la festa, tot i que algunes activitats, com la gimcana de cotxes, s'han hagut de suspendre per falta de participació. L'ens ho atribueix a 'la coincidència d'actes' i, sobre la suspensió dels concursos de tir per manca de permisos, admeten que de cara a l'any que ve 's'hauran de fer alguns canvis per millorar-les'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.