La Mitja Marató obliga a tallar aquest diumenge el trànsit a diversos carrers


  • Comparteix:

La cursa obliga a tallar diversos carrers

La cursa obliga a tallar diversos carrers

La Mitja Marató de Sant Cugat provoca aquest diumenge talls de trànsit al llarg de tot el circuit. La cursa, de 21 quilòmetres, començarà a les nou del matí, però els talls de circulació començaran a partir de les set a l'avinguda Pla de Vinyet i a tres quarts de nou a la resta del circuit. El transport urbà i interurbà també patirà modificacions al servei entre les vuit i les dotze del migdia.

Els carrers quedaran reservats totalment per als corredors i s'hi prohibirà estacionar des de les deu de la nit del dissabte. Només al carrer de Francesc Moragas es deixarà lliure el carril bus. Els conductors tampoc no podran sortir dels parkings privats mentre duri la prova i , per tant, es recomana estacionar els vehicles fora del perímetre de la cursa si s'han d'utilitzar el diumenge al matí. També hi haurà talls i restriccions a alguns carrers adjacents a la cursa.

Pel que fa al transport públic, es veuran afectades les següents línies:

L1: anirà des de Mas Gener fins a l’estació de FGC de Mira-sol. La resta del seu itinerari en sentit centre ciutat quedarà anul·lat mentre duri la cursa.

L2: queda anul·lat el tram del centre ciutat des de l’avinguda Lluís Companys. El tram que quedarà operatiu serà el de Can Mates i avinguda Graells. La parada de l’estació es trasllada al carrer de Manel Farrés (Parc Central).

L3: aquesta línia queda fora de servei des del Pinar fins el nucli urbà. Funcionarà amb normalitat la resta del seu itinerari.

L8: aquesta línia queda anul·lada en el tram des de l’estació de FGC, Esade, Torre Blanca i avinguda Ragull. Funcionarà el tram de Sant Francesc i Torrent de Ferrussons.

A4, B7 i B8: es trasllada la seva parada a Manel Farrés /Mercè Rodoreda (Parc Central).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.