El nou curs de l'AEU proposa una vintena d'activitats


  • Comparteix:

Marc Plens i Pepe Matinero en la presentació de la programació

Marc Plens i Pepe Matinero en la presentació de la programació

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran arrenca el primer trimestre del curs amb una programació que inclou una vintena d'activitats. El curs començarà dijous de la setmana que ve amb la conferència 'Tecnologia, globalització i la rata UT2598', a càrrec del vicepresident de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres, el doctor Llorenç Gascon. La xerrada tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda al Trade Center.

El 15è curs de l'Aula d'Extensió Universitària presenta una programació que inclou conferències, tertúlies, cursos de noves tecnologies i sortides a ciutats com Lleida, Sitges i Barcelona. El cicle de conferències, que tindrà lloc d'octubre a desembre, tractarà temes de gran diversitat començant per la sociologia amb la conferència del doctor Gascon passant per l'art, la solidaritat, la història, el cinema, l'educació, l'astronomia, el cinema i la música, entre d'altres.

El president de l'AEU, Marc Plens, ha explicat que l'objectiu de l'entitat és que els participants de les conferències surtin de les xerrades amb nous coneixements.

Marc Plens

Nosaltres volem que cada persona que vingui quan surti de la conferència hagi après tres o quatre coses. Després, depenent de la seva inquietut, ja investigarà més o menys.


La nova programació també inclou una tertúlia mensual a l'oficina de l'associació. A l'octubre l'economista i comentarista de cinema Jordi Montañés serà el ponent d'una xerrada que parlarà l'economia en el cinema. Al novembre serà el torn de l'exsíndic de greuges de Rubí, Maria Palau, que oferirà una tertúlia sobre les sindicatures locals. La tercera i última tertúlia serà al desembre de la mà del president de la Creu Roja de Catalunya, Antoni Aguilera, que parlarà de la pobresa real i la Creu Roja.

En paral·lel, el curs inclou quatre sessions d'un seminari sobre la música i els seus significats a càrrec del musicòleg i crític musical Xavier Chavarria.

Podeu veure la programació sencera de l'Aula d'Extensió Universitària aquí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.