La Farga acull avui la 3a edició del Fapel University Day


  • Comparteix:

Acte de presentació de la fira / Foto: Localpres

Acte de presentació de la fira / Foto: Localpres

L'escola La Farga acull aquest divendres la tercera edició de la fira Fapel University Day. La jornada té l'objectiu d'informar escoles, famílies i estudiants de 4t d'ESO i batxillerat de les possibles sortides educatives que ofereixen les universitats que participen a la fira. Més d'una trentena d'universitats nacionals i internacionals i una vintena de centres educatius participaran en aquesta proposta que incorpora per primera vegada la taula rodona 'La lectura com a base de qualsevol aprenentatge'.

La fira s'organitzarà en dos espais simultanis: d'una banda, una zona on les universitats posaran els seus estands per atendre els estudiants i explicar-los el seu programa i, de l'altra, una zona de conferències on els representants del centres universitaris faran una presentació de les instal·lacions i el seu programa en una breu presentació.

La directora de projectes de Fapel, Sonsoles Iglesias, ha explicat que el valor afegit de la fira és que es traslladen les demandes reals dels estudiants a les universitats.

Sonsoles Iglesias

El nostre valor afegit és que demanem a les escoles que ens diguin les necessitats reals dels nens i nosaltres demanem a les universitats que ho tinguin present i que tinguin un material adient per a aquests alumnes.


Els organitzadors de la fira, la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Escoles Lliures de Catalunya (Fapel) i University Day, una entitat dedicada a l'organització d'esdeveniments escolars i acadèmics a escala mundial, esperen que se superin els 1.500 alumnes que han participat en les edicions anteriors. Les anteriors fires van tenir lloc a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.