El santcugatenc Lorenzo Aranda, premiat en el 8è Certamen Literari Rosetta


  • Comparteix:

Lorenzo Aranda / Foto: Cedida

Lorenzo Aranda / Foto: Cedida

El santcugatenc Lorenzo Aranda, de 16 anys, ha estat premiat amb la primera menció de la categoria de narrativa individual del 8è Certamen Literari Rosetta per a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de l'espectre de l'autisme. El guardó, organitzat per l'Associació Argadini, s'ha lliurat aquest divendres al CaixaFórum de Madrid.

Aranda s'ha endut el guardó amb el text 'Desfiguración', que explica la història d'un home que fa un viatge introspectiu. El guardonat no creia que guanyaria el premi.

Lorenzo Aranda

M'ho podia imaginar, però no ho esperava realment. M'imaginava mil cops a l'escenari o dient unes paraules, però no que es fes realitat.


Lorenzo va participar al concurs a partir de la seva vinculació amb la Associació síndrome d'Asperger de Terrassa. És aficionat a l'escriptura i ara està treballant en una nova història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.