Sant Cugat col·labora un any més amb Medicusmundi a Moçambic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ajuntament

Imatge d'arxiu de l'ajuntament

L'Ajuntament renova la col·laboració amb el projecte de l'ONG Medicusmundi a Moçambic. El suport del consistori en aquesta iniciativa ha servit per augmentar el pressupost públic de salut a la província de Cabo Delgado i millorar els serveis de planificació i gestió dels serveis sanitaris en el marc d'un projecte de quatre anys.

La col·laboració s'ha concretat en les subvencions rebudes per l'organització des de 2012 per valor total de 41.600 euros. Els districtes del sud de la província de Cabo Delgado que han rebut l'ajuda han estat els de Montepuez, Balama i Namuno.

Així, s’ha fet un procés de revisió de les planificacions de cada districte, dels processos de control pressupostari i d’execució de les seves activitats i se’ls ha dotat de més pressupost per dur a terme en millors condicions les seves funcions. El programa també inclou la formació del personal sanitari, la construcció i equipament de centres de salut, el suport en planificació i gestió i l’educació sanitària de la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.