El Creatus Dominus consolida participació en la 2a edició


  • Comparteix:

El festival Creatus Dominus consolida participació i confirma l'aposta per un festival original i diferent en la 2a edició, que s'ha celebrat aquest divendres i dissabte a la Casa de Cultura. Les activitats relacionades amb la creació d'empreses i Internet han estat les més concorregudes a la 2a edició del festival. Poc més de 100 persones han assistit a la conferència '102 trucs per aconseguir la feina dels teus somnis' i a la conversa amb emprenedors d'Internet 'Enxarxats'.

La principal característica de Creatus Dominus, que no ofereix cap més festival, és la total gratuïtat dels actes que proposa. El festival, que està organitzat juntament amb l'Escola Superior d'Art i Disseny de Sant Cugat, es finança exclusivament amb l'aportació de la vintena de patrocinadors.

Una de les organitzadores, Gal·la Termes, assenyala que és un festival especial.

Gal·la Termes

Aportem una visió més fresca, diferent a la que hi ha ara. Aprens i és gratuït, que és molt difícil. És espai per fer 'networking' i descobrir coses noves, les temàtiques són molt diferents.


El festival està enfocat a dissenyadors joves i en atur que vulguin buscar noves vies per tirar endavant. Per això, les converses amb emprenedors d'Internet i els cursos per saber com crear una empresa han tingut una bona acceptació de públic, al voltant d'unes 100 persones a cada activitat, al costat de propostes més tradicionals com tallers per aprendre a utilitzar determinats programes o tècniques. L'última activitat, les anomenades 'pechakuchas', miniconferències sobre un tema concret, també han estat un dels actes més multitudinaris.

El 'networking' ha estat un altre dels protagonistes i durant el dissabte s'ha celebrat un mercat d'idees on els assistents han pogut intercanviar projectes i productes i relacionar-se entre ells per poder compartir projectes en un futur. Aquesta activitat ja es va fer l'any passat, però en aquesta edició s'ha canviat de lloc, al caminet que hi ha just davant de la Casa de Cultura, i el públic assistent ha crescut notablement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.