Menys públic però més vendes avalen l'Estocs Fora


  • Comparteix:

Una quarantena de comerços ha participat a la jornada Estocs Fora, una proposta que porta al carrer aquells productes més difícils de vendre, amb grans descomptes i promocions. El pont ha provocat menys clientela que altres anys, però els comerciants asseguren que les vendes han crescut.

L'Estocs Fora, una iniciativa de l'associació Sant Cugat Comerç per fer-se amb productes de final de temporada a preus rebaixats, ha aconseguit fidelitzar molts santcugatencs. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, considera que hi ha hagut menys públic però, en canvi, les vendes han crescut.

Jesús Carballo

Eren tres dies de festa, la gent de Sant Cugat va marxar ahir. Hem tingut una assistència més baixa però les vendes han estat millor.


Faldilles, camises, bosses i sandàlies a preus rebaixats han estat alguns dels estocs estrella. Entre la oferta, però, també s'hi han pogut veure productes de la llar, joies, perfums i, fins i tot, matalassos. Els santcugatencs segueixen veient la iniciativa amb molts bons ulls i no deixen perdre la oportunitat per buscar els millors preus.

Clients

Un vestit i una brusa. / M'he comprat jerseis, un vestit i una cosa per als nens. / Ara estic a punt de comprar una cosa per a la meva mare.


Descomptes al 50, 60 i 70% del preu original han seguit seduint la clientela. Els comerciants aposten per aquestes jornades perquè diuen que els descomptes sempre tenen una bona rebuda.

Comerciants

Ho tenim al 70%, sempre agraden els descomptes. / Teniem por que la gent marxés estem venent, està anat bé / Hi ha preus molt interessats, tenim rebaixes del 70%.


Les zones més transitades han estat el carrer Major i el carrer de Santiago Rusiñol. La resta de botigues que no tenen seu al centre de la ciutat han muntat stands a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.