Un pis del carrer de Santa Maria pateix un incendi


  • Comparteix:

Una de les dotacions dels Bombers que han participat en l'extinció de l'incendi

Una de les dotacions dels Bombers que han participat en l'extinció de l'incendi

Un foc ha cremat aquest dimecres al matí una part d'un pis del número 23 del carrer de Santa Maria. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí, s'ha detectat fum a l'habitatge, segons han explicat fonts de l'Ajuntament i de Bombers a Cugat.cat. Tres dotacions de Bombers i dues de Policia Local s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han perimetrat la zona i han extingit el foc quan passaven 10 minuts de les deu del matí. Encara no se saben les causes de l'incident, que ha provocat, a més, el tall de la via durant més d'una hora.

El foc s'ha declarat al pis 3r 2a del número 23 del carrer de Santa Maria. Exactament ha tingut lloc a la galeria on hi ha la caldera i ha cremat aquesta zona del pis i part de la cuina. La resta de l'habitatge només s'ha vist afectat pel fum. El foc ha afectat, a més, el subministrament d'aigua de la finca.

Dues dones que es trobaven al pis han estat desallotjades en un primer moment, tot i que han pogut tornar, més tard, a casa. Amb tot, una d'elles, una noia de 16 anys, ha estat traslladada al CAP La Mina per una crisi nerviosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.