Sant Cugat commemora avui el Dia Mundial de la Salut Mental


  • Comparteix:

Es tracta de la 7a edició que es commemora a Sant Cugat

Es tracta de la 7a edició que es commemora a Sant Cugat

Sant Cugat commemora aquest divendres el Dia Mundial de la Salut Mental sota el lema 'Dignitat en salut mental' i amb una jornada farcida d'activitats. L'objectiu és normalitzar la situació de les persones afectades per aquestes malalties i incentivar la reinserció social. L'acte coincideix amb el vintè aniversari de l'Associació per a la Superació de l'Ansietat i la Depressió-Grups d'Ajuda Mútua (Assadegam) i servirà per presentar la nova entitat de familiars Suport Salut Mental. Les activitats començaran a dos quarts de sis de la tarda a la plaça del Rei.

L'acte acollirà taules informatives d'entitats com Assadegam, Suport Salut Mental, Alcohòlics Anònims i l'Ateneu. També hi haurà un espai de jocs infantils i un escenari per a actuacions artístiques de persones que voluntàriament participen a favor de la salut mental.

El final de la diada se celebrarà amb un ball de fi de festa de rumba. A la trobada també participarà l'actor i escriptor Damián Alcolea, que recentment ha publicat el llibre 'Tocados', que parlarà en primera persona sobre el seu trastorn obsessiu compulsiu (TOC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.