Un camió amb gasoil cau al carrer de la Verònica de les Planes


  • Comparteix:

Estat en què ha quedat el camió / Foto: Cedida

Estat en què ha quedat el camió / Foto: Cedida

Un camió amb gasoil ha caigut aquest dimarts, a les dotze del migdia, al carrer de la Verònica de les Planes sense causar incidències ni ferits. Quatre dotacions dels Bombers han treballat en el remolc del vehicle, el conductor del qual ha perdut el control en agafar un revolt. L'accident s'ha produït sense vessar els 6.000 litres de combustible. Per prevenció, la Generalitat ha activat l'alerta del pla Transcat, el pla d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses.

L'operació ha finalitzat a un quart de quatre de la tarda. El pla d'emergències s'ha desactivat una vegada finalitzat el transvasament del combustible a un camió cisterna.

L’incident ha tingut lloc quan el camió estava fent el subministrament a un particular. Ha quedat bloquejat en una pendent mentre estava maniobrant i ha quedat inestable perquè una roda no tocava el terra. Un cop finalitzat el traspàs de la càrrega, una grua s’ha encarregat de retirar el camió que havia quedat clavat a la pendent.

En la resolució de l’incident han treballat també la Policia Local, que s’ha encarregat del control d’accessos a la zona de l’incident. També hi ha participat el tècnic local de Protecció Civil fent tasques de coordinació i logística i que ha informat als veïns més propers perquè s’allunyessin de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.