Nova jornada d'aturades a Rodalies


  • Comparteix:

Estació de Renfe a Sant Cugat

Estació de Renfe a Sant Cugat

El servei de Rodalies de Renfe, amb parada a Sant Cugat, té al llarg d'avui noves aturades parcials. La protesta afecta els trens que circulin entre les vuit del vespre i les deu de la nit. El ministeri de Foment espanyol ha fixat un serveis mínims del 75% en els combois en hora punta i del 50% la resta de la jornada. La interrupció del servei també s'ha fet entre mitjanit i les dues de la matinada i entre la una del migdia i les tres de la tarda.

La convocatòria de vaga és dels sindicats UGT, CGT i CCOO d'Adif i Renfe, que protesten pel que consideren unes contractacions precàries, una reducció injustificada de les remuneracions i per la manca de reposició de personal.

El servei dels trens de mitja i llarga distància i d'alta velocitat serà del 72% durant tot el dia. La vaga es repeteix cada divendres fins al 23 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.