La Cursa DiR es consolida a Sant Cugat amb l'aposta per la vessant femenina


  • Comparteix:

La 7a edició de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra es disputa diumenge a Sant Cugat amb l'objectiu d'arribar a la xifra de 2.500 inscrits. Els participants podran triar entre el recorregut de cinc o 10 quilòmetres amb sortida des del carrer Cèsar Martinell i arribada a la plaça de la Vila.

La cursa DiR-Mossos d'Esquadra ha iniciat el compte enrere amb la presentació a l'Ajuntament. El cap de Comunicació i Relacions Externes del DiR, Marc Casanovas, destaca l'increment de les atletes a la cursa.

Marc Casanovas

És una de les curses de Catalunya amb més participació femenina.


Les inscripcions es tanquen aquest dimecres al vespre 'online' i presencialment es poden formalitzar als clubs DiR fins dissabte. Aquest mateix dia es disputarà la Cursa DiR Kids per als més menuts al costat del centre de fitness santcugatenc. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, destaca que la cursa està consolidada a la ciutat i lloa la feina de DiR.

Eloi Rovira

DiR ha aconseguit que la cursa arreli a Sant Cugat amb força.


Més de 1.600 participants van disputar la darrera edició amb triomf de Roger Roca i Montse Carazo. L'atleta olímpic Nacho Cáceres és el cap de cartell de la cursa. El president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, i el del Club Esportiu Mossos d’Esquadra, David Piqué, han assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.