El pregó protagonitza les activitats d'avui a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Eduard Jener

Eduard Jener

La 40a edició de la Festa de Tardor continua aquest dissabte amb més d'una vintena de propostes. El plat fort de la jornada serà el pregó, a càrrec del crític d'arts escèniques i presentador del programa 'Molta comèdia' de Cugat.cat, Eduard Jener, que es pronunciarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l'Om. Les activitats arrencaran a les nou del matí amb la Marxa Corredor Verd del Vallès a la plaça de Pep Ventura i s'allargaran fins el punt de la mitjanit amb el concert de La Marsonada a la plaça de l'Om.

Paral·lelament a la 5a Marxa del Corredor Verd, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), la jornada acollirà diverses activitats esportives com l'exhibició de biketrial i la de gimnàstica rítmica, que es podran veure a la plaça del Rei.

Els grups de cultura popular posaran el seu segell a la celebració amb tot un seguit d'actuacions a partir de dos quarts de dotze del matí. L'inici el marcarà l'actuació dels Gausacs, que anirà seguit de l'actuació de dansa del grup Juvenil i el cos de dansa de l'Esbart, del ball de caparrots i capgrossos, les Gitanes, un taller a càrrec dels Geganters de Sant Cugat, el ball de bastons i el correfoc de festa i la cercavila dels trabucaires que començaran a dos quarts de nou del vespre i tancaran les activitats tradicionals emplaçades a la plaça de Pep Ventura. Aquest espai també acollirà, a partir de les cinc de la tarda, una xocolatada solidària i un concert solidari del Cor Camerata Sant Cugat amb motiu del Dia Mundial de l'Ictus, que començarà a les set de la tarda.

El plat fort de la jornada serà el pregó a càrrec d'Eduard Jener. El crític d'arts escèniques ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' que amb el seu dircurs convidarà els santcugatencs 'a viure la ciutat'.

Eduard Jener

Demanar a tothom que s'integri a la ciutat. L'única forma que hi ha per integrar-se amb un col·lectiu és vivint les entitats. Es viu a la ciutat però no es viu la ciutat, que són dues coses diferents.


La música també serà protagonista aquest dissabte. El Festival Trona, situat a l'avinguda del Pla del Vinyet, començarà a les set de la tarda seguit pels concerts de Luba Band i de La Marsonada que s'emplaçaran a la plaça de l'Om i començaran a dos quarts de deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.