Les entitats de Sant Cugat demostren el compromís amb la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Una norantena d'entitats ha donat forma a la 40a Festa de Tardor, que ha reclamat solidaritat amb les persones immigrades i ha recordat les gairebé quatre dècades de compromís amb la ciutat. Activitats ben diverses han omplert el centre de la ciutat durant cinc dies per animar els santcugatencs a unir-se al teixit associatiu. Per l'organització, la resposta de públic i entitats demostra que ha estat un èxit.

La Festa de Tardor ha tornat a demostar el bon estat de salut del teixit associatiu a Sant Cugat. Durant el cap de setmana, el centre de la ciutat ha acollit mostres de dansa, concerts, exhibicions esportives, xerrades i actuacions de cultura popular i tradicional.

El membre de l'organització de la Festa de Tardor Toni Ramon s'ha mostrat satisfet amb el compromís que tenen els diferents col·lectius.

Toni Ramon

Valorem molt positivament el grau d'implicació de les entitats. Totes aporten el seu granet de sorra. La satisfacció és total i més havent vist els resultats.


La 40a edició de la festa ha estat una ocasió per recordar tota la feina feta durant aquest temps. El pregó, a càrrec del crític d'arts escèniques Eduard Jener, ha servit per reivindicar l'esperit que va fer néixer la Festa de Tardor. Alhora, però, el lema i el manifest d'enguany s'han dirigit a institucions i ciutadania per demanar que Sant Cugat esdevingui una ciutat acollidora amb els refugiats i persones immigrades.

Prop d'una norantena d'entitats s'ha implicat en la iniciativa, una xifra similar a edicions anteriors. Algunes d'elles han estat presents a la Fira d'Entitats d'aquest diumenge, on han demostrat la diversitat de reivindicacions que representen.

Entitats

Volem aconseguir un món més just i reduir les desigualtats entre països. / Pensem que s'està vulnerant el dret a l'habitatge, hem sortit per demanar signatures i convertir aquest dret en una realitat. / És molt important que el jardí sigui un pont entre tu i la natura.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el bon estat de saltut del teixit associatiu local i la implicació de la ciutadania.

Mercè Conesa

Una vegada més veiem que la ciutat està completament implicada en poder participar conjuntament de les decions i fer una ciutat millor.


El públic ha respost una vegada més a les propostes.

Públic

L'Esbart m'ha agradat molt, en sóc una fan. / A qualsevol lloc trobes gent que canta, balla, toca la guitarra. M'encanta. / Sabíem que era la Festa de Tardor i el meu fill tenia ganes de venir.


L'organització espera repetir l'afluència de públic de cara a les properes edicions, que mantindran el gruix de la programació durant el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.