El CPA incorpora Ferran Villaseñor i Miquel Jiménez a la junta directiva


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Miquel Jiménez

Ferran Villaseñor i Miquel Jiménez

El regidor d'ERC-MES i president del consell de barri de Centre-Est, Ferran Villaseñor, i el membre del PSC Miquel Jiménez s'han incorporat a la junta del Centro Popular Andaluz (CPA), ha explicat a Cugat.cat el seu president, Antonio Rodríguez. En el nou organigrama, Villaseñor ocupa el càrrec d'adjunt a la presidència i Jiménez és el vicepresident segon, en substitució d'Antonio Valencia, que va morir el maig passat.

La tasca de Villaseñor estarà lligada a l'assessorament de qüestions econòmiques. En declaracions a Cugat.cat, ha mostrat la seva satisfacció per encetar aquesta col·laboració amb una de les entitats 'més plurals' de la ciutat.

Ferran Villaseñor

És un suport al president en temes econòmics. Hem de donar suport a una de les entitats més plurals i obertes del nostre poble.


El valldoreixenc Miquel Jiménez també s'ha mostrat orgullós per formar part de la junta, tant per ser fill d'andalusos com per participar en una entitat local.

Miquel Jiménez

Per mi, és un orgull poder representar els andalusos al meu poble.


La junta del CPA
L'organigrama de l'entitat, constituït al gener de 2014, es completa amb Montse Pastor com a secretària i vicepresidenta primera. A les vocalies figuren Lali Mateu (Ball), Josep Domínguez (Manteniment), Anna Gil (Joventut), Mercedes Bessa (Cursos i Esdeveniments), Charo Carrégalo (Intendència), Josep Maria Gallardo (Comunicació) i Eduardo Javier Fernández (Administracions). Rodríguez ha explicat, a més, que s'afegirà una persona més a la junta, però no n'ha confirmat el nom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.