Els socis del Muntanyenc elegiran el nou president el 18 de novembre


  • Comparteix:

Antonia Sans i Silvano Bendinelli

Antonia Sans i Silvano Bendinelli

Els socis del Club Muntanyenc Sant Cugat elegiran el nou president el dimecres 18 de novembre durant l'assemblea general de l'entitat. Les dues candidatures que es postulen per prendre el relleu a Francesc Cruces són les de Silvano Bendinelli, que ha exercit de tresorer i coordinador de la Marxa Infantil, i la d'Antònia Sans, coordinadora de la Marxa del Corredor Verd i sense vinculació a la junta sortint.

La candidatura de Bendinelli inclou els noms d'Ignasi Gonzalvo i Jesús Gracia, que ja formaven part de la junta sortint. Per la seva banda, la llista proposada per Sans porta Manel Soler i Marc Dinarés. De fet, Soler va formar part de la junta de Cruces, de la qual van sortir per discrepàncies amb el llavors president.

Període electoral
El període de presentació de candidatures ha acabat aquest dimecres i fins dilluns està obert el període de reclamacions i impugnacions. Dimecres que ve es proclamaran les dues candidatures i, des de llavors i fins al 18 de novembre, tindrà lloc el període electoral, dia en què s'elegirà en assemblea general la junta entrant. El dimecres 25 de novembre l'entitat celebrarà la presa de possessió del nou president.

Per poder votar, cal ser soci numerari major d'edat i que no hagi perdut aquesta condició per baixa, sanció o impagament de quotes. Els estatuts de l'entitat no preveuen el vot per correu ni delegat, només pot ser a mà alçada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.