Sant Cugat acull el Correllengua 2015 amb un nou format


  • Comparteix:

Cartell del Correllengua 2015

Cartell del Correllengua 2015

El president del Centro Popular Andaluz (CPA), Antonio Rodríguez, és l'encarregat de llegir el manifest del Correllengua 2015. La plaça d'Octavià acull aquest diumenge les activitats entre les onze del matí i les vuit del vespre.

El Correllengua vol promocionar l'ús de la llengua catalana i donar a conèixer la cultura tradicional. Aquest any s'ha optat per fer les activitats en un sol dia a diferència de l'any passat, quan es van fer dijous, divendres i dissabte. A més, també es fan més aviat.

La primera activitat serà l'exposició d'entitats de llengua i cultura catalanes. A dos quarts de dotze començaran les activitats infantils amb els Geganters i la Plataforma per la Llengua. Abans de dinar, a dos quarts d'una, serà el torn del vermut de cultura popular amb el Grup Mediterrània i els Bastoners.

A les dues, es farà l'acte central de la jornada, la lectura del manifest del Correllengua 2015 a càrrec del president del CPA, Antonio Rodríguez.

Pubilles Ninja a les sis de la tarda precedirà el final de festa amb l'actuació dels Gausacs i els Diables de Sant Cugat, que, a partir de dos quarts de vuit del vespre, tancaran les activitats.

El Correllengua va rebre el suport de l'Ajuntament al ple del setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.