Ja es coneixen els guanyadors dels 28ns Premis Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

Una imatge dels premiats / Foto: Boehringer Ingelheim

Una imatge dels premiats / Foto: Boehringer Ingelheim

Treballs publicats a 'Magazine' de 'La Vanguardia', l'agència SINC i Televisió de Catalunya són els guanyadors dels Premis Boehringer Ingelheim de Periodisme en Medicina. El guardó té una dotació econòmica de 8.000 euros i els guanyadors han estat seleccionats després de la votació del consell de selecció. El certamen ha batut el rècord de participants amb més de 370 treballs presentats.

El premi en periodisme imprès ha estat per a Cristina Sáez pel treball 'Nuevas estrategias en la guerra al cáncer', publicat a 'Magazine' de 'La Vanguardia'. El reportatge de Verónica Fuentes, de l'agència SINC, 'Vacunas, las guerreras de la humanidad' ha guanyat la categoria de periodisme digital.

A l'apartat audiovisual, el guardó ha estat per al reportatge 'Disruptors hormonals, falses hormones', emès al programa 'Quèquicom' de Televisió de Catalunya.

En les 28 edicions dels Premis Boehringer Ingelheim de periodisme mèdic, hi han participat més 2.000 periodistes amb més de 3.000 treballs presentats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.