Incidències lleus a Sant Cugat a causa de la pluja d'aquest dimarts i dimecres


  • Comparteix:

La pluja ha caigut fort. El camp del Mira-sol Baco n'és un exemple / foto: Mira-sol Baco

La pluja ha caigut fort. El camp del Mira-sol Baco n'és un exemple / foto: Mira-sol Baco

La pluja d'aquest dimarts i dimecres a la nit ha generat diversos serveis dels Bombers de la Generalitat a Sant Cugat. Cap d'ells ha estat una incidència greu.

Els Bombers han intervingut al carrer Turó del Pinyer per un pàrking inundat. També s'han desplaçat a l'avinguda de Torreblanca per unes filtracions a un domicili i una terrassa inundada.

Al carrer de Rubió i Tudurí, el cos ha actuat per un altre pàrking amb acumulació d'aigua. Al carrer de Josep Maria i Sert, els Bombers han actuat per netejar-hi uns embornals.

Els Ferrocarrils de la Generalitat han hagut d'afrontar les conseqüències de la pluja. Ha caigut una tanca de protecció a l'entorn de l'estació del Volpelleres i hi ha hagut una esllavissada a la zona del pont del Diari. En els dos casos, s'ha fet arribar l'avís a Bombers però la companyia ha solucionat els dos problemes sense ajut directe del cos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.