El nou Consell d'Infants neix amb l'objectiu de millorar la convivència a Collserola


  • Comparteix:

32 nens i nenes de cinquè i sisè de primària de les escoles de la ciutat han constituït aquest dimecres el Consell d'Infants amb l'encàrrec de conèixer i millorar la convivència a l'entorn del Parc Natural de Collserola. És el cinquè any que es renova aquest consell, els membres del qual han mostrat la seva satisfacció per formar-ne part i han expressat la voluntat de millorar Sant Cugat.

Per delegació de l'alcaldessa, Mercè Conesa, la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha presidit l'acte i ha agraït als joves consellers la seva empenta. Pellicer ha posat sobre la taula que Collserola és un punt de confluència per a gent que passeja, ciclistes, corredors i genets, fet pel qual insta el Consell a ajudar l'Ajuntament a l'hora de fer encaixar aquestes peces.

Susanna Pellicer

Ens agradaria que ja que estem dins del parc ens féssiu propostes. Hi convivim gent en bicicleta, gent que camina, gent que corre... Ens agradaria que ens féssiu propostes de com ho veieu.


La titular de Benestar ha subratllat 'la sort' que té la ciutat de formar part d'aquest entorn natural i ha convidat els assistents a la trobada a conèixer els arbres, els camins i les masies que s'hi poden trobar.

El Consell d'Infants està format pels centres Àgora, Avenç, Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Hatikva, Joan Maragall, La Farga, La Floresta, L'Olivera, Pins del Vallès, Santa Isabel, Thau i Viaró. Enguany s'hi ha incorporat l'escola Pureza de María. L'organisme està presidit per l'alcaldessa i vicepresidit per l'alumne de La Farga Juan Llaquet i per la de L'Avenç Aina Pianté.

L'acte de constitució ha tingut la presència dels regidors Cristina Paraira i Esther Salat (CiU), Núria Gibert (CUP-PC), Aldo Ciprián (C's), Mireia Ingla (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) i Pere Soler (PSC).

Drets dels infants
La trobada també ha servit per presentar els resultats del darrer consell, que va abordar els drets dels infants. Aquella comitiva va culminar amb la creació d'un joc de taula, 'Tenim drets', que es repartirà als centres educatius de la ciutat i que serveix per transmetre aquest concepte a la canalla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.