Sant Cugat Comerç vol que la pista de gel s'instal·li a la plaça d'Octavià al 2016


  • Comparteix:

La pista de gel l'any passat estava ubicada al parc de Ramon Barnils / Foto: Localpres

La pista de gel l'any passat estava ubicada al parc de Ramon Barnils / Foto: Localpres

L'Associació Sant Cugat Comerç vol que la pista de gel de Nadal s'ubiqui a la plaça d'Octavià l'any vinent. Els comerciants no desisteixen d'aquesta idea i esperen que l'Ajuntament estudiï 'seriosament el canvi' per al 2016. L'area de Cultura, però, ja ha avançat que aquesta opció té la porta tancada.

El gerent de l'associació Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha explicat a Cugat.cat que fa dos anys que demanen aquesta possibilitat que és la millor, diu, per al conjunt de l'eix comercial de Sant Cugat. Amb tot, valoren el canvi d'ubicació actual, del parc de Ramon Barnils a l'aparcament de Josefina Mascareñas perquè és més proper al centre de la ciutat.

Jesús Carballo

Des de fa dos anys que demanen que la pista de gel hauria d'estar a la plaça d'Octavià. Enguany hem millorat la ubicació però de cara al 2016 s'ha d'estudiar seriosament el canvi.


La petició ja ha rebut la negativa de l'Ajuntament. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha dit a Cugat.cat que tanquen la porta a aquesta opció perquè no s'adiu amb el plantejament que té l'equip de govern de preservar l'entorn del Monestir i ha defensat l'actual ubicació.

Carmela Fortuny

S'estan fent actuacions perquè no es vegi com un espai aïllat sinó que tingui continuïtat des del comerç de la ciutat. Tanquem la porta a instal·lar-la a la plaça d'Octavià per coherència.


Segona edició
La pista de gel va estrenar-se l'any passat amb la participació de 7.000 persones, segons dades de l'Ajuntament que torna a organitzar la proposta. Quan la iniciativa es va presentar l'oposició va mostrar dubtes sobre la idoneïtat per l'impacte ambiental i finançament. L'any passat el pressupost destinat al lloguer de la pista de gel, material i personal va ser de 75.040 euros sense IVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.