El santcugatenc Marc Pallarès obté una menció especial dels Premis de Recerca de la URL


  • Comparteix:

Marc Pallarès amb la seva tutora que és qui ha dirigit el seu treball.

Marc Pallarès amb la seva tutora que és qui ha dirigit el seu treball.

El santcugatenc Marc Pallarès ha rebut una menció especial del premis de recerca que atorga la Universitat Ramon Llull, pel seu estudi sobre el comportament dels ximpanzés del Zoo de Barcelona. En total, enguany s'han presentat 105 treballs a aquests premis, dirigits a alumnes de segon de batxillerat d'arreu de Catalunya.

L'objectiu d'aquests premis és promoure els treballs de recerca per part d'estudiants de segon de batxillerat de Catalunya, que tenen l'opció de cursar una assignatura d'investigació i recerca.

En el cas d'aquest santcugatenc, que estudia al FERT Batxillerat de Barcelona, el seu interès pels animals el va portar a dedicar el seu treball al comportament dels ximpanzés del Zoològic de Barcelona, ja que les pautes de conducta d'aquests animals canvia molt si viuen en captiveri o en llibertat. Ho explica el mateix Marc Pallarès.

Marc Pallarès

Com que sempre m'han agdradat els animlas, vaig estar buscant i vaig trobar aquest tema, i vaig demanar permís al zoo.


Després d'un mes i mig de recerca, passant entre dues i set hores diàries observant aquests animals, el treball del Marc ha estat guardonat amb una menció especial dels Premis de Recerca de la URL, que enguany havien rebut 105 propostes.

El jove ha rebut amb satisfacció aquest reconeixement i ha fet una valoració molt positiva d'aquests premis que incentiven els estudiants a fer treballs de recerca.

Marc Pallarès

És una motivació pels alumnes, que després sovint a la universitat es troben que han de fer treballs d'investigació.


Marc Pallarès té 18 anys i actualment està preparant les proves d'accés a la universitat, on vol estudiar o bé periodisme i filologia, o bé psicologia i seguir estudiant així el comportament dels animals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.