El sopar benèfic d'ASDI espera reunir avui 450 persones en la 35a edició


  • Comparteix:

Una imatge d'una edició anterior del sopar / Foto: Localpres

Una imatge d'una edició anterior del sopar / Foto: Localpres

El sopar benèfic d'ASDI espera reunir aquest dissabte, a partir de les nou del vespre, 450 persones a l'hotel Qgat. L'acte arriba a la 35a edició i té l'objectiu de recaptar fons per a l'activitat ordinària de l'associació, tot i que aquest any espera reunir prou diners per destinar-los a finançar alguna iniciativa concreta.

El nombre d'assistents serà similar a l'any passat al sopar, unes 350, i el preu serà de 60 euros, cinc més que l'edició anterior. L'organització repetirà la proposta d'entrada 'jove' amb un preu de 10 euros pels qui no vulguin anar a l'àpat però es vulguin acostar a fer una copa. Amb aquesta iniciativa esperen atreure 100 persones més fins a arrodonir els 450.

El president d'ASDI, Enric Tomàs, espera que la proposta tingui millors resultats aquest any.

Enric Tomàs

Això ho repetim i esperem que surti molt millor, perquè l'any passat plovia molt. Esperem que amb el temps més estable funcioni.


A l'acte es farà la tradicional desfilada de moda i hi haurà la principal novetat de l'edició 2015, un concert de country per animar la festa. El sopar estava previst per al dissabte de la setmana que ve, però la coincidència amb el partit de lliga Reial Madrid-Barça ha fet que l'organització decideixi avançar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.