Un taller familiar de tapís escalfa motors per als actes contra la violčncia de gčnere


  • Comparteix:

El Museu del Tapís Contemporani, situat a la Casa Aymat, ha dedicat el taller familiar dels dissabtes a la lluita contra la violčncia de gčnere. Els nens han aprčs aquest dissabte a teixir tapissos i catifes després d'una visita guiada per l'equipament.

La responsable del taller, Macarena Valencia, ha explicat que el museu ha vinculat les activitats infantils a un dels seus principals projectes, 'Explica'm teixint', dirigit a dones que han patit violčncia de gčnere.

Macarena Valencia

Com el 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violčncia de Gčnere, hem volgut que el dissabte familiar tingui relació amb el projecte 'Explica'm teixint'.


El Museu del Tapís ha posat en marxa altres activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violčncia de Gčnere, que té lloc el 25 de novembre. L'entitat muntarŕ el diumenge 29 de novembre un tapís gegant al carrer per apropar la reivindicació a tots els santcugatencs, que podran aprendre a teixir. Els assistents escriuran missatges contra la violčncia de gčnere que s'enganxaran al tapís un vegada estigui acabat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.