La Festa de Coll Favà portarà una xocolatada, comerç i un gran sorteig

Coll Favà celebra la seva festa

Societat

Publicat el 21/nov/15 per Sergio Morales

El barri de Coll Favà celebra el cap de setmana que ve la seva festa, que tindrà la col·laboració dels comerços de la zona i que oferirà activitats per a tothom, com inflables, tallers de pintura facial, conta-contes per a la canalla i un mercat d'artesans. La trobada, amb suport de Sant Cugat Comerç (StC), tindrà lloc al passeig de Francesc Macià dissabte i diumenge d'onze del matí a deu de la nit.

El president de l'associació de veïns del barri i un dels responsables de la iniciativa, Antonio Lucas, ha destacat la varietat d'activitats que s'oferiran el cap de setmana vinent.

Antonio Lucas

Hi haurà moltes activitats: des d'un mercat artesanal fins a inflables per a la canalla. Diumenge hi haurà la gran xocolatada, on els nens gaudeixen molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El plat fort de la jornada serà diumenge a dos quarts d'onze del matí amb la xocolatada popular sense gluten. Una hora més tard hi haurà una desfilada on les floristeries de la zona mostraran els seus productes i a la una del migdia hi haurà un sorteig de regals per a tots els assistents.