Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Infància amb el joc 'Tenim drets!'


  • Comparteix:

El joc es presenta en societat el proper 2 de gener / Font: cedida

El joc es presenta en societat el proper 2 de gener / Font: cedida

Sant Cugat commemora enguany el Dia Mundial dels Drets dels Infants amb la presentació del joc de taula 'Tenim drets! El gran joc dels infants', que han dissenyat els membres del Consell d'Infants 2014 - 2015 a petició de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Es tracta d'un joc no competitiu que vol ajudar els més menuts a aprendre els seus drets d'una manera lúdica. El joc es presentarà en societat el dissabte 2 de gener al Museu del Monestir, en els actes de celebració del Nadal a la ciutat, i s'enviarà a les escoles de Sant Cugat i al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència.

El Dia Mundial dels Drets dels Infants se celebra el 20 de novembre per commemorar l'aprovació de la Declaració de l'Infant el 1959 i el Tractat Internacional del 1989.

Sant Cugat commemora enguany la data amb el joc de taula que han confeccionat els nens del Consell d'Infants 2014 - 2015 amb l'assessorament de l'agència especialitzada en la creació de jocs 'Jocs al segon', i l'estudi de disseny Pitxin. 'Tenim drets! El gran joc dels infants' està pensat per a infants de nou a 12 anys.

Com es va avançar a la constitució del Consell d'Infants d'aquest curs escolar, el consistori enviarà un exemplar del joc a cada escola de Sant Cugat i a les entitats d'infància i lleure de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.