Tots els grups polítics acorden fomentar l'ús de productes de Comerç Just i Solidari


  • Comparteix:

La moció, aprovada per unanimitat, es farà el proper 6 de juny.

La moció, aprovada per unanimitat, es farà el proper 6 de juny.

El ple ha aprovat per unanimitat promoure l'ús de productes de Comerç Just a la ciutat i introduir aquest paràmetre a les condicions de contractació municipal. Totes els grups polítics del consistori han votat a favor de la moció presentada per Iniciativa per Catalunya Verds, que suposa, a més, el suport de l'Ajuntament a la jornada de Comerç Just que organitza Intermón-Oxfam el proper 6 de juny.

Tots els grups polítics del consistori han acordat divulgar l'ús de productes de Comerç Just tant a les dependències municipals com a la resta de la ciutat. La moció, presentada per ICV-EA, inclou el compromís d'impulsar una campanya de sensibilització, en col·laboració amb les ONGs, i de realitzar una memòria anual sobre les accions realitzades des de l'Ajuntament per estimular l'ús de productes de Comerç Just.

La regidora d'ICV Àssun Reyes ha estat l'encarregada de defensar la moció, i ha subratllat la necessitat que l'Ajuntament sigui un exemple de coherència per fer creïble el missatge a favor del Comerç Just.

Àssun Reyes

L'Ajuntament ha de donar exemple de coherència. Estimularem l'ús de productes de Comerç Just a les dependències municipals.


L'acord de tots els grups permetrà que l'Ajuntament estudiï la inclusió progressiva de productes de Comerç Just, alimentaris o no, a totes les dependències municipals, introduint aquest paràmetre en els plecs de condicions de les contractacions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.