El Quinto de Nadal escalfa motors amb el curs de cotorres


  • Comparteix:

El curs de cotorres ha reunit cinc participants a la primera sessió

El curs de cotorres ha reunit cinc participants a la primera sessió

El Quinto de Nadal comença a escalfar motors amb el primer curs de cotorres, que ha reunit cinc noies en la primera de les tres sessions de les quals consta. En el primer any en què Cal Temerari s'encarrega de l'organització, en substitució de la Guitza, l'espai vol aconseguir més persones que puguin cantar el Quinto, especialment entre el públic femení.

La iniciativa de crear un taller de cotorres neix de la voluntat de compensar la manca de dones que canten el Quinto de Nadal, que amb els anys han anat perdent pes. Cal Temerari també oferirà un curs mixt, com els que s'havien fet fins ara. Tot i així, s'ha organitzat un taller només per a dones per intentar que s'animin més, com ha explicat el membre de Cal Temerari Julià Mestieri.

Julià Mestieri

Afegim aquests tallers perquè les dones que no han cantat mai no se sentin cohibides. Esperem que això potenciï la presència femenina al Quinto.


Una de les participants al taller, Lourdes Llorente, reconeix que no sap si s'atrevirà al final, però que com a mínim en vol aprendre.

Lourdes Llorente

Em ve molt de gust aprendre a cantar. He anat als Quintos durant anys i vull aprendre'n. No sé si m'atreviré, però almenys en sabré.


Encara queden dues sessions del taller, dijous vinent a les set de la tarda i dissabte vinent a les sis de la tarda, en les quals organitzadors esperen més participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.