18 punts de recollida se sumen avui i demà al Gran Recapte a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les galetes són un dels productes que recull la campanya

Les galetes són un dels productes que recull la campanya

El Gran Recapte d'Aliments es planteja superar les 4.600 tones recaptades l'any passat i arribar a les 5.000 a tot Catalunya en la setena edició de la iniciativa. La jornada solidària es repartirà aquest divendres i dissabte per 18 punts de recollida a Sant Cugat i se centrarà a recaptar aliments de llarga durada per poder ajudar les persones més necessitades.



El delegat del Banc dels Aliments a la ciutat, Jaume Ibars, ha explicat a Cugat.cat que enguany volen superar les expectatives i aconseguir un recapte major que el de l'any passat.

Jaume Ibars

Esperem superar com cada any les nostres perspectives. Volem que aquest any no sigui una excepció i continuem anant a més.


A més de les tones d'aliments recollits, la jornada també vol servir per conscienciar la població de la situació que viuen les persones amb problemes per accedir als aliments bàsics. En aquesta edició, els productes més necessaris són l'oli, la llet, els llegums cuits i les conservers de peix i de carn. Segons el Banc dels Aliments, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya.

El Gran Recapte d'Aliments va recollir 4.600 tones en més de 2.000 punts i va tenir l'ajuda de 22.000 voluntaris l'any passat a tot Catalunya. A Sant Cugat, va aconseguir més de 80 tones d'aliments. Més de 170 voluntaris van fer possible la iniciativa a la ciutat, on es van habilitar més d'una quinzena de punts de recollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.