El Banc dels Aliments fa una crida al voluntariat per al Gran Recapte


  • Comparteix:

Enguany es necessita oli, llet, llegums cuits i conserves de peix i carn

Enguany es necessita oli, llet, llegums cuits i conserves de peix i carn

La delegació local del Banc dels Aliments fa una crida al voluntariat de cara al Gran Recapte d'Aliments, que té lloc aquest divendres i dissabte a diversos supermercats. Els 19 punts de recollida requereixen més col·laboradors i les franges horàries que més en necessiten són les de la tarda. Per participar d'aquesta iniciativa solidària cal inscriure's via web.

El delegat del Banc dels Aliments a la ciutat, Jaume Ibars, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'enguany és superar les 80 tones de l'any passat.

Jaume Ibars

Esperem superar com cada any les nostres expectatives. Esperem que aquest any no sigui una excepció i continuem anant a més.


A més de les tones d'aliments recollits, la jornada també vol servir per conscienciar la població de la situació que viuen les persones amb problemes per accedir als aliments bàsics. Els productes més necessaris en aquesta edició són l'oli, la llet, els llegums cuits i les conservers de peix i de carn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.