Cugat.cat convoca avui els santcugatencs per fer la felicitació de Nadal


  • Comparteix:

Cugat.cat convida els santcugatencs a participar a la iniciativa

Cugat.cat convida els santcugatencs a participar a la iniciativa

Veïns, associacions i entitats estan convidats a formar part de la felicitació de Nadal del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat que es fa aquest dissabte. La proposta és fer una gran figura humana al Claustre del Monestir amb forma de castell amb diferents colors per representar els valors de la ciutat. La proposta començarà a les dotze del migdia.

Els participants hauran de dur pantaló negre i la part superior haurà de ser d'un altre color segons l'associació o grup al qual pertanyin. Així, hauran de vestir de color vermell les persones que representin la dona, la família, la gent gran, els infants o la joventut; el blau serà el color de la cooperació, la sanitat, el medi ambient i els partits polítics. Hauran de vestir de blanc les persones que representin l'oci i el lleure, el comerç i les associacions. El negre representarà l'ensenyament, la cultura, l'esport i la religió.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.