Els llums de Nadal s'encendran dimecres que ve a la tarda


  • Comparteix:

La campanya de Nadal, a tocar / Foto: Localpress

La campanya de Nadal, a tocar / Foto: Localpress

La tradicional encesa de llums de Nadal es farà dimecres que ve a la plaça d'Octavià a les sis de la tarda, amb la música en directe de The Penguins i una xocolatada per als assistents. Enguany el xiprer d'aquest espai es decorarà amb 200 boles fetes per membres de la Taula per a Persones amb Discapacitats i les bombetes led de baix consum que decoraran els carrers arriben a gairebé 200.000 unitats.

Amb aquest acte es dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca, en la qual destaca l'obertura de la pista de gel del carrer de Josefina Mascareñas.

Sostenibilitat
L'Ajuntament fa una aposta per un enllumenat sostenible amb 199.142 leds, 24.768 més que l'any passat i es preveu que el consum elèctric sigui de 5.253 quilowats. L'encesa tindrà lloc cada dia fins al 6 de gener de dos quarts de sis de la tarda a onze de la nit, excepte la nit i el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el mateix dia de Reis, quan els llums estaran actius fins les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.