La delegació local dels Amics de la Gent Gran celebra el dinar de Nadal


  • Comparteix:

Una parella durant el sopar de l'any passat a Barcelona / Foto: Web dels Amics de la Gent Gran

Una parella durant el sopar de l'any passat a Barcelona / Foto: Web dels Amics de la Gent Gran

25 persones grans de Sant Cugat gaudiran aquest dissabte d'un dinar de Nadal acompanyades per 30 voluntaris de la delegació local de l'associació Amics de la Gent Gran. L'àpat té lloc a dos quarts de dues del migdia a l'Hotel Qgat i hi participaran representants del patronat de l'entitat i de l'Ajuntament.

El Nadal és un moment de l'any especialment delicat per a les persones grans que viuen soles. Segons l'associació Amics de la Gent Gran, aquests dies els sentiments vinculats amb la solitud no volguda, com la incomprensió, la nostàlgia, la tristesa i la impotència, es manifesten en les persones grans que viuen soles. A Catalunya, més de 254.000 persones més grans de 65 anys viuen soles, segons el Pla estratègic de Serveis Socials de Catalunya 2010-2013.

Campanya de donatius i sensibilització
L'entitat ha iniciat la campanya 'Ajuda les persones grans per Nadal' per aconseguir donatius i sensibilitzar la societat sobre l'aïllament social que pateixen les persones grans, especialment durant les dates nadalenques. Es pot col·laborar-hi amb una transferència bancària a La Caixa (ES51 2100 0900 92 0211405107) i a Triodos Bank (ES55 1491 0001 28 2011508724) o per telèfon al 93 207 67 73.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.