La pista de gel entra en funcionament aquesta tarda a Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

Cartell informatiu de la iniciativa

Cartell informatiu de la iniciativa

El pàrquing del carrer de Josefina Mascareñas, on s'ubica la caseta del CPA de Festa Major, acull des d'aquest divendres la pista de gel de les festes de Nadal. La instal·lació s'inaugurarà a les sis de la tarda i estarà disponible fins al 10 de gener en horari de matí i tarda. El preu general de l'entrada és de set euros.

L'horari exactament serà de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre, excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener, que serà de quatre de la tarda a nou del vespre.

Tot i que el preu de l'entrada general és de set euros, es farà un descompte de cinc euros per a grups a partir de 10 persones. La utilització de guants serà obligatòria i allà es podran lloguer per un euro.

Enguany la pista de gel està coberta amb una carpa que permetrà una major eficiència energètica i no caldrà tancar-la en cas de pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.