L'àrea clínica de Sistema Respiratori de l'HGC, premiada a àmbit estatal


  • Comparteix:

Àrea dels Sistema Respiratori de l'Hospital General de Catalunya

Àrea dels Sistema Respiratori de l'Hospital General de Catalunya

L'àrea clínica de Sistema Respiratori de l'Hospital General de Catalunya (HGC), del Grup Quiron, ubicat a Sant Cugat, ha estat premiada amb un dels guardons del Programa Hospitals Top 20, lliurats per l'empresa IASIST. La 16a edició d'aquests reconeixements valoren un conjunt d'indicadors assistencials i de processos de gestió de més de 150 hospitals d'arreu de l'Estat espanyol. Del total de 63 premis lliurats, 18 hospitals catalans han obtingut fins a 24 guardons.

Els premis estan distribuïts en dues categories: premi a la Gestió Hospitalària Global i premi a vuit Àrees Clíniques. És en aquesta categoria on se situa l'hospital santcugatenc. El cap d'àrea clínica de Sistema Respiratori de l'HGC, el doctor Pablo Rubinstein, ha valorat el guardó, del qual ha dit que és un desafiament per al seu departament.

Pablo Rubinstein

Estem molt contents. Aquest premi és un desafiament per a nosaltres, gairebé una provocació per continuar intentant millorar dia a dia. Ens hem sumat al projecte de creixement de d'hospital i a la seva tecnificació.


Els guardons Hospitals TOP 20
Els guardons Hospitals TOP 20 avaluen hospitals basant-se en indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.

IASIST
IASIST, que atorga els premis, és una empresa de serveis que ofereix experiència professional i informació clínica i econòmica a proveïdors de serveis i administracions sanitàries per millorar la qualitat i l'eficiència dels serveis prestats als pacients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.