El Gran Recapte punxa a Sant Cugat i es queda amb 66 tones


  • Comparteix:

Una imatge de la recollida

Una imatge de la recollida

El Gran Recapte d'Aliments punxa a Sant Cugat i queda per sota de la recaptació de l'any passat. Les 66 tones recollides suposen una caiguda d'entre 16.000 i 18.000 quilos, respecte al 2014 en una edició que s'havia plantejat superar les més de 80 tones recollides l'any passat.

Els 260 voluntaris, gairebé 100 més que el 2014, que han participat en els 18 punts de recollida repartits per tota la ciutat han recollit durant la iniciativa unes 150 banyeres d'aliments. L'ampliació del nombre de comerços adherits a la recollida i l'augment de voluntaris feien esperar una xifra històrica que finalment no s'ha pogut aconseguir. El coordinador del Banc d'Aliments a Sant Cugat, Jaume Ibars, reconeix que no estan contents, però no perden l'esperança.

Jaume Ibars

Contents no en podem estar perquè cada any volem recaptar més. Aquest any ens havíem fet les il·lusions de superar el 2014 però no va poder ser. Però no defallim. Es fa el què es pot.


El Gran Recapte d'Aliments vol arribar a superar les 4.600 tones recollides a tot Catalunya l'any passat. A falta de les dades definitives, el dissabte l'iniciativa ja havia superat les 4.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.