El carril VAO de la C-58 en sentit sud obre a tots els vehicles


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del carril Bus - VAO de la C-58 / Foto: ACN

Imatge d'arxiu del carril Bus - VAO de la C-58 / Foto: ACN

El carril Bus-VAO de la C-58 queda obert en sentit sud a tots els vehicles a partir d'aquest diumenge a les quatre de la tarda. La mesura pretén facilitar la mobilitat de retorn cap a Barcelona coincidint amb el pont de desembre. Amb el mateix objectiu, el carril també estarà obert a tots els vehicles aquest dimarts a partir del migdia, quan està previst l'inici de l'operació retorn de trànsit.

El dispositiu especial de trànsit es va posar en marxa aquest divendres i mobilitza 2.073 mossos, un helicòpter, un avió bimotor i equips mòbils d'informació viària i de senyalització per garantir la seguretat. L'operatiu estarà vigent fins a les dotze de la nit de dimarts. De fet, l'operació retorn es concentrarà principalment aquest dimarts entre les dotze del migdia i les dotze de la nit, i està previst que les franges horàries amb més conflictivitat a les carreteres siguin entre les dotze del migdia i les deu de la nit.

Tot i l'obertura del carril Bus-VAO a tots els vehicles, els camions de 7,5 tones o més no podran circular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.