El teixit associatiu santcugatenc, amb La Marató de TV3


  • Comparteix:

Enguany La Marató vol combatre la diabetis i la obesitat / Foto: Facebook La Marató

Enguany La Marató vol combatre la diabetis i la obesitat / Foto: Facebook La Marató

Sant Cugat es bolca, un any més, per La Marató de TV3, que se celebra aquest diumenge i que vol recaptar fons per lluitar contra la diabetis i l'obesitat. Entitats com Pim Pam Pum, l'Escola Japonesa, el Club Rugby Sant Cugat (CRSC) i el Club Gimnàstica Sant Cugat porten activitats aquest cap de setmana per sumar-se a la causa solidària.

L'entitat solidària Pim Pam Pums'estarà aquest dissabte i aquest diumenge a la plaça d'Octavià d'onze del matí a nou del vespre amb activitats de dansa entre les dotze i la una del migdia i una xocolatada a les cinc de la tarda. Avui a les set de la tarda hi haurà una actuació de l'Esbart i, demà, serà el torn d'una batucada a càrrec de la Batuescola, Batucollserola i Rhythm'n'moyo. Durant els dos dies s'hi vendran fanalets, que de forma simbòlica, s'encendran aquest diumenge a les nou de la nit.

Per la seva banda, el Col·legi Japonès de Sant Cugat participa per segon any consecutiu a la campanya '1 origami, un euro' impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya. La iniciativa recull grues de paper realitzades pels escolars i dóna un euro a La Marató per cadascuna a l'entitat que cada centre escull. L'any passat va recollir 1.589 origamis fets per 52 alumnes del centre.

A més, altres entitats i institucions han posat el seu granet de sorra en la iniciativa solidària de la televisió pública catalan. Per exemple, alumnes de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) van posar en marxa una paellada solidària dijous de la setmana passada. També hi ha participat l'Ateneu Santcugatenc, amb una actuació musical fa dues setmanes del vihuelista i recitador Joaquim Boguñá.

L'esport local, amb La Marató
El món esportiu local també participarà de La Marató amb una gran implicació. Una de les propostes més cridaneres és la del Club Rugby Sant Cugat, que vol fer la melé més gran del món aquest diumenge a les dotze del migdia al carrer de la Torre. De fet, l'entitat ja va dur a terme aquesta iniciativa l'any passat i va aplegar-hi 901 persones.

Més d'hora el mateix dia el Club Senglar Orientació convida la ciutadania a participar a la novena Cursa per La Marató - 26a Cursa de Sant Cugat Rogaine Popular. La trobada serà a partir de les vuit del matí al Parc de la Pollancreda.

Aquesta no serà l'única cursa popular, ja que a tres quarts de nou del matí de diumenge Club AEM organitza la segona edició del Canicross de les Planes, una cursa de 7'9 quilòmetres on els corredors poden acompanyar-se pels seus gossos.

Tampoc no és perd La Marató el Club Gimnàstica Sant Cugat, que organitza un festival solidari al pav3 a partir de les quatre de la tarda d'aquest diumenge. Per participar-hi, els assistents podran comprar uns tiquets a l'entrada amb els quals entraran en el sorteig de diferents lots de productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.