El Quinto de Valldoreix aplega unes 50 persones en el seu retorn al territori


  • Comparteix:

Una imatge del Quinto / Foto: Cal Temerari

Una imatge del Quinto / Foto: Cal Temerari

Unes 50 persones han passat pel Quinto de Valldoreix, celebrat aquest dissabte al Casal de Cultura, en el retorn d'aquest acte al territori. L'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix i Cal Temerari han col·laborat en l'organització d'un acte que serveix per escalfar motors per al Quinto de Sant Cugat, que es farà el 26, 27, 28 i 29 de desembre al pav2 de la Rambla del Celler.

Els lloros i cotorres que canten les sessions de Quinto a la Floresta i Sant Cugat han estat els encarregats de dirigir l'acte a Valldoreix. També ha servit per veure el debut d'una cotorra nova. El membre de Cal Temerari Julià Mestieri assenyala que estan contents amb aquesta primera edició.

Julià Mestieri

Estem molt contents de com va anar, de la rebuda i de l'assistència. Ho vam organitzar de forma molt senzilla. En aquest sentit, hi ha molt de camí per recórrer.


Cal Temerari ha assumit la gestió del Quinto aquest any, després del tancament del Casal Popular la Guitza. El Quinto es trasllada dissabte vinent a la Floresta amb la 3a edició al districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.