L'HGC estrena una sala d'espera a urgències pediàtriques

Societat

Publicat el 15/des/15 per Alba Triadó

L'Hospital General de Catalunya (HGC) ha inaugurat aquest dimarts una sala d'espera a urgències pediàtriques. L'espai combina disseny, pedagogia i oci amb l'objectiu de fer més agradable l'espera als infants abans d'entrar a la consulta del metge.

El cap de servei de Pediatria, el doctor Félix Muñiz, destaca que aquests nous espais ajuden a reduir l'angoixa dels pacients i la seva família quan es troben a una sala d'espera.

Félix Muñiz

Les famílies vénen angoixades, d'alguna manera havíem de distendre el problema i aquests espais hi ajuden. S'ha d'apostar per aquest tipus d'espais també a altres àrees de l'hospital.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nova sala, plena de colors vius, introdueix les noves tecnologies a través d'una gran pantalla on es projecten dibuixos animats i d'uns ninots que porten incorporades tauletes digitals amb jocs per als petits i informació mèdica per als pares. L'empresa Playmedia ha dissenyat la sala.

El director de la companyia, Josep Maria Herms, explica que l'espai ha d'ajudar a relaxar els nens abans d'entrar a la consulta.

Josep Maria Herms

Es tracta de fer un espai amigable on els nens se sentin relaxats, on s'oblidin que estan malalts i també un espai perquè els pares estiguin bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els continguts de la sala s'aniran actualitzant. D'aquesta manera els petits pacients es trobaran amb noves activitats i continguts a les pròximes visites que facin al metge.