La 17a Sant Silvestre aposta per la internacionalització i la solidaritat


  • Comparteix:

La 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa Sant Cugat serà la més internacional de les sis que s'han disputat a la nostra ciutat amb atletes de 15 nacionalitats. La cursa serà el 31 de desembre amb 10 quilòmetres de recorregut i els atletes podran aportar dos euros que aniran destinats a la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC).

La Sant Silvestre començarà a dos quarts de sis de la tarda amb sortida des de la plaça Victòria dels Àngels i arribada a la Rambla del Celler. L'organització espera arribar als més de 2.000 participants i les inscripcions s'han de formalitzar a Santsilvestre.com.

El marroquí Omar Ougzfi, campió de Catalunya de cinc quilòmetres, 10 en ruta i Mitja Marató, Jaume Leiva, Mohamed Bembarka i les marroquines Ouafaa Hamani i Nora Falaqui són els noms destacats de la cursa.

L'organitzador de la cursa, Domingo López, destaca la bona acollida de la Sant Silvestre a la ciutat.

Domingo López

La població de Sant Cugat participa molt activament a la cursa.


La Sant Silvestre manté el caràcter solidari i els atletes podran destinar dos euros a la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC). El regidor d'Esports, Eloi Rovira, creu que la cursa s'ha consolidat a Sant Cugat.

Eloi Rovira

És una cursa amb moltes singularitats. S'acaba l'any fent esport.


El president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, i l'atleta Reyes Estevez han assistit a l'acte de presentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.