Valldoreix tindrà enguany una cavalcada de Reis més segura i amb més caramels


  • Comparteix:

Els Reis d'Orient visitaran un any més Valldoreix / Foto: EMD

Els Reis d'Orient visitaran un any més Valldoreix / Foto: EMD

La cavalcada dels Reis d'Orient de Valldoreix millorarà aspectes de seguretat i llançarà més caramels que els anys anteriors per un recorregut que seguirà la ruta d'edicions passades. Per prevenir ensurts, enguany no es permetrà que els més petits s'enfilin a cap de les 15 carrosses que desfilaran pels carrers del territori el 5 de gener.

El Casalet serà el punt de partida de la comitiva que enfilarà per la rambla de Jacint Verdaguer cap a la plaça del Mar Roig. Des d'allà es dirigirà cap a la plaça de l'Oreneta, el carrer de Ramon Escayola, el passeig del Nard i cap a la plaça de Maria Sabater on es farà l'ofrena. Des d'aquí sortirà direcció la plaça Sabater on es recolliran les cartes dels nens i nenes que podran berenar amb la ja tradicional xocolatada apte per a celíacs.

El Rei Melcior serà el primer en arribar al territori, ja que el 4 de gener visitarà les cinc residències per a gent gran que hi ha a Valldoreix. No és l'únic col·lectiu amb el qual Ses Majestats tindran un tracte especial ja que la cavalcada de l'endemà visitarà diverses entitats del tercer sector com ASDI, Institució Neuro Psico Pedagògica Guru i la Cooperativa Estel per recollir els desitjos dels seus usuaris.

La cavalcada de Reis té previst llançar més de 300 quilos de caramels als assistents a la rua. Aquests, però, no podran enfilar els més petits a les carrosses com es feia en anys anteriors. El responsable de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha explicat que a Valldoreix mai s'ha registrat cap accident, però que han decidit aquesta limitació per evitar ensurts. Tot i això, Castelló remarca el caràcter especial de la rua valldoreixenca.

Joaquim Castelló

No hi ha més lloc que Valldoreix. Els valldoreixencs han d'anar a la cavalcada de Valldoreix perquè és plena de sentiments i de bones vibracions. És Valldoreix.


El vocal de Cultura també ha assenyalat que famílies amb infants malalts que no es puguin desplaçar per assistir a la rua poden contactar amb l'EMD i, en la mesura del possible, un representant de Ses Majestats s'acostarà fins el domicili per recollir la missiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.